Som 73 procent av amerikanerna är osäkra på om de kommer att återgå till sitt normala shoppingbeteende eller inte, verkar de vara försiktiga med att spendera pengar. Särskilt när de känner att deras jobb har påverkats negativt av COVID-19 är konsumenterna också ovilliga att gå ut på restaurang eller frisörsalong. Detta gör att de är mer benägna att hålla sig till nödvändiga saker och värden, enligt undersökningen.

Men finns det skäl till denna motvilja? Läs vidare för att lära dig mer om några av de främsta orsakerna till COVID-19-shopping.

Shopping definieras som en konsumentaktivitet där en återförsäljare presenterar en mängd olika varor till försäljning. Det kan vara både en ekonomisk aktivitet och en fritidsaktivitet. Olika människor upplever shopping på olika sätt, och upplevelsen kan variera från person till person. En trevlig shoppingupplevelse är en av de saker som gör det värt att handla. Forskning visar att en trevlig shoppingupplevelse kan hjälpa människor att övervinna den sorg som följer med en förlust. Att shoppa är ett bra sätt att må bra och få det vi behöver.

För närvarande finns det teknik för att genomföra detta scenario. Inom de närmaste fem åren kommer denna teknik att bli allmänt spridd. Även om det låter som ett drömscenario för konsumenterna är det en mardröm för detaljhandlarna. Flera återförsäljare har redan gett efter för den nya tekniken. Tower Records, Circuit City, Linens ’n Things och Borders har alla drabbats av denna trend. Men den kanske inte är så långt borta.

Sociala medier och online shopping

Populäriteten för online shopping ökar. Faktum är att mer än två miljarder människor nu köper varor på nätet. Det uppskattas att 63 procent av shoppingtillfällena börjar på nätet. Dessutom använder nästan hälften av konsumenterna sina mobiltelefoner för att köpa produkter, medan 79 procent av tonåringarna använder sociala medier för att hålla sig uppdaterade om varumärken och nya produkter. Men hur använder konsumenterna sociala medier för att handla på nätet? Låt oss undersöka några av de viktigaste statistiska uppgifterna. För det första använder många konsumenter Instagram för att följa varumärken.

Köp av många varor på en gång innebär också en enda fraktkostnad. De flesta nätbutiker erbjuder gratis frakt för köp över ett visst belopp, men se till att beställa tidigt för att undvika denna överraskning i sista minuten. Se också till att dra nytta av kupongkoder för fri frakt på kupongwebbplatser online. Dessa koder kan spara mycket pengar och få dina inköp till de avsedda mottagarna i tid. Om du vill undvika denna huvudvärk får du här några enkla tips för att handla på nätet:

För det första har nätbutiker vanligtvis fler produkter än traditionella fysiska butiker. Det innebär att du kan välja mellan ett större utbud och en större prisklass. En annan fördel med online shopping är att du kan bläddra bland recensioner från personer som redan har köpt produkten. Dessutom kan du hitta rabatterade varor som du kanske inte hade kunnat hitta i fysiska butiker. Detta innebär att dina chanser att hitta en bra affär ökar avsevärt.

Hur man maximerar Amazon Shopping Events

Amazon håller ständigt olika typer av försäljningar för att locka till sig kunder och öka vinsten. För att maximera dessa försäljningsmöjligheter måste du positionera dig under dessa försäljningsevenemang. Amazon Shopping Events är baserade på specifika teman och vissa produkter klarar sig bättre än andra. Till exempel tenderar semestererbjudanden att fokusera på produkter som är förknippade med semesterperioden. Det bästa sättet att dra nytta av dessa försäljningsmöjligheter är att matcha produkterna med den säsong då de är mest relevanta. Men hur kan du se till att din produkt får mycket exponering under dessa evenemang? Här är några tips för att göra din shopping på Amazon till en givande upplevelse.

Se till att du vet vilka betalningsmetoder som accepteras av Amazon. Det gör det enklare och snabbare att checka ut. Du kan till och med inrätta en beställningsfunktion med ett klick om du vill. När du har gjort detta utökar du avsnittet ”Lägg till ett kort” och anger dina kortuppgifter. Du kan också lägga till ditt checkkonto genom att klicka på knappen ”Lägg till detta checkkonto”. Därefter kan du se den totala kostnaden för köpet med alla tillhörande avgifter.

När du handlar på Amazon ska du leta efter ”begagnade” varor eller ”nya och renoverade” varor. Även om dessa artiklar kanske inte har använts av någon, har de fortfarande sin förpackning intakt. Artiklar från Amazon Warehouse har genomgått en rigorös kvalitetskontroll i 20 punkter för att säkerställa att de är så nära nya som möjligt. De kan också sakna vissa delar eller monteringsverktyg, men beskrivningen ska tydligt visa alla skador och saknade delar. Om du är osäker på vilken typ av kvalitet du letar efter kan du använda webbläsarens ”hitta”-funktion för att hitta det du söker.